Velkommen til AuningLøbet 2018

MOTIONSBANKO - RUTEN FOR 2019 ER ENDNU IKKE FRIGIVET

 

3 km gå-tur som motionsbanko
- 3 km gå-ruten på stabilt underlag - er også velegnet til babyjogger/klapvogn

Vi gentager succesen med en 3 km gå-tur. Gå-turen vil være tilrettelagt som motionsbanko, hvor der skal købes minimum én bankoplade, som så skal krydses af undervejs.

Én bankoplade koster 20 kr. eller 3 for 50 kr. Hele overskuddet i AuningLøbet 2018 går til Børnecancerfonden og Julemærkefonden. Der er ikke startgebyr udover køb af bankoplader til 3 km motionsbanko. Og så skal der selvfølgelig lige nævnes, at der vil være mange fine gevinster til de heldige som får banko. 

Der vil på ruten være tydelig ruteafmærkning og ruteprint kan efter ønske udleveres ved tilmelding. Der vil på alle startnumre være angivet et service-telefonnummer, som kan kontaktes under gå-turen ved uheld. 

Efter gå-turen vil deltagerne ved fremvisning af startnummer få udleveret gratis frugt og juice. DESUDEN vil der blive trukket lod blandt alle startnumre om mange dejlige præmier og gavekort. Præmielisten vil være opslået ved Informationsboden.

Der er mulighed for køb af kaffe, kage og drikkevarer m.v. efter løbet i det stemningsfyldte café-område ved målområdet.

Vi ønsker alle gå-motionister en god tur!

Tilmelding på dagen, den 13. juni kl. 17-18

1 bankoplade for 20 kr. eller 3 for 50 kr.

 

Ekstra bankoplader kan købes på dagen, torsdag den 13. juni kl. 17-18. Pris: 20 kr.

Auningløbet

Motionsbanko gå-tur

Auningløbet

Hygge i målområdet

- gå for et godt formål